18 dic 2013

ENTREGA MASSIVA DE SOL·LICITUDS

El grup Fins Ací del Col·legi Oficial de Treball Social, en la reunió de Xàtiva, acordarem amb tots els professionals participants, dur a terme una acció de presentació massiva d'escrits a la Diputació i a la Conselleria, demanant explicacions respecte a la reforma de l'Administració Local.

Proposem el dilluns dia 20 de gener de 2014, a les 16 hores, en la Plaça Manises, al Registre de la Diputació, on podem registrar les sol·licituds adreçades tant a Conselleria, com a la mateixa Diputació.

La finalitat és fer visible la nostra professió i fer veure a la ciutadania que els serveis socials com els coneguem fins ara, van a desaparèixer i no tenim respostes al futur de molts dels programes i prestacions actuals, que considerem necessaris i pròxims a les persones.

Des del Col·legi Oficial difondrem models de sol·licituds que podrem fer servir i presentar tots i totes junts al Registre de la Diputació.

Fem-ho saber als treballadors i treballadores socials que coneguem, treballen on treballen i fem saber que podem, volem i sabem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario