16 ene 2014

EL DILLUNS DIA 20 ANEM A LA PLAÇA MANISES



El 30 de desembre es va publicar la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local, amb una idea molt clara: «una Administració
una competència». Ja no hi ha una competència definida per a prestar Serveis Socials des dels Ajuntaments, tornem al passat amb accions típiques de la beneficència.

Per altra part, la Conselleria de Benestar Social, va publicar el dia 7 de gener l'Ordre 27/2013, de 26 de desembre, per la que es regulen i convoquen ajudes en matèria de Serveis Socials per a 2014, on no apareixen en cap punt el finançament dels serveis socials generals municipals, que durant dècades, ha regulat i convocat la Conselleria de Benestar Social mitjançant una Ordre com aquesta. Si no tenim competències i a mes a mes no financen els SS.SS.... Feu la suma.

No podem esperar per vore què passa, JA ESTÀ PASSANT: ESTAN DESMANTELLANT ELS SERVEIS SOCIALS i posant en perill molts llocs de treball.

Per això volem una resposta i hem convocat una entrega massiva de sol·licituds pel dilluns dia 20 de gener, a les 16 hores, a la Plaça Manises, al Registre de la Excel·lentíssima Diputació, on pugam dir junts i juntes FINS ACÍ.

Feu difusió  @FinsAci_VLC    i si no pugueu anar-hi doneu la vostra sol·licitud a algun company/a.





1 comentario:

  1. És molt important per a tots i totes. No podem quedar-se a casa o darrere la taula; anem el dilluns a la Plaça de Manises

    ResponderEliminar