22 ene 2014

350 ESCRITS

Després de l'agressió que el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana ha fet als nostres drets socials i als Serveis Socials en particular, ahir els i les professionals vam dir Fins Ací

Diguem Fins Ací des de la comunitat, perquè sols des de la comunitat aconseguirem recuperar el que és nostre. Des de tots i totes, i des de cada disciplina, com el treball social, la psicologia, la pedagogia, l'educació, i com ciutadans i ciutadanes conscients.


Al voltant de 350 escrits registrarem ahir d'entrada en la Diputació de València. En tots ells demanàvem una resposta institucional que permeta la continuïtat en el futur dels Serveis Socials municipals. 


Erem unes 70 persones en l'acció d'entrega massiva, que una vegada presentats els escrits, ens reunirem en Assemblea a la seu de Ca Revolta, a qui agraïm la seua col·laboració, i ens ho conten al seu blog.



Gràcies a tots i a totes per la vostra participació, agafem força que anem a mes.

Ja estem treballant per organitzar la propera entrega d' instàncies del 20 de febrer al Prop de Gregori Gea, pel que ens reunirem el 29 de gener a les 17.30 h. en la seu del Col·legi de Treball Social de València. Esteu tots i totes convidats. 


Continuarem donant informació en aquest blog.


@FinsAci_VLC






No hay comentarios:

Publicar un comentario